Zvezda saznala raspored za Ligu Evrope

Foto: FK Crvena zvezda Twitter

Crveno-beli će imati dva vezana gostovanja i dva vezana domaćinstva ove sezone u Ligi Evrope.

Crvena zvezda je juče saznala da će se u grupnoj fazi Lige Evrope sastati sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilandom, a ovog jutra je objavljen i zvaničan raspored utakmica crveno-belih u drugom po kvalitetu fudbalskom takmičenju na Starom kontinentu.

Ono što je interesantno, jeste da će Crvena zvezda otvoriti i zatvoriti grupnu fazu protiv ekipe Brage. Prvi meč će biti odigran na stadionu “Rajko Mitić” već u prvom kolu, 16. septembra od 18.45, da bi revanš bio na programu 9. decembra od 21.00 čas.

U međuvremenu, Zvezda će nakon uvodnog duela sa Bragom imati dva gostovanja. Prvo će ići na noge Ludogorecu u susednu Bugarsku (30. septembar), da bi krajem oktobra usledio i prvi meč sa Midtjilandom u Danskoj (21. oktobar).

Crveno-beli će u slučaju dobrih rezultata u prva tri kola, moći da potvrde prolazak dalje na stadionu “Rajko Mitić”, pošto ih čekaju dva vezana domaćinstva. Prvo će igrati sa Midtjilandom (4. novembar), a potom i sa Ludogorecom (25. novembar).

Uslediće već pomenuti meč sa Bragom u Portugalu sredinom decembra, do kada će navijači Zvezde poželeti da njihov tim već obezbedi plasman u evropsko proleće. Podsetimo, dva prvoplasirana tima idu dalje u nokaut fazu, dok će trećeplasirani ići u Ligu konferencija.

KOMPLETAN RASPORED CRVENE ZVEZDE U LIGI EVROPE

  1. KOLO (16. septembar, 18.45): Crvena zvezda – Braga
  2. KOLO (30. septembar, 21.00): Ludogorec – Crvena zvezda
  3. KOLO (21. oktobar, 18.45): Midtjiland – Crvena zvezda
  4. KOLO (4. novembar, 21.00): Crvena zvezda – Midtjiland
  5. KOLO (25. novembar, 18.45): Crvena zvezda – Ludogorec
  6. KOLO (9. decembar, 21.00): Braga – Crvena zvezda
Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos