Stravičan zločin u Austriji: Državljanka BiH ubijena metalnom šipkom!

Foto: Tanjug/AP arhiv

Austrijska policija istražuje stravičan zločin, nakon što je juče u poslepodnevnim časovima prolaznik u pokrajini Salcburg pronašao telo žene.

Radi se 44-godišnjoj državljanki BiH koja živi u Austriji, a zbog sumnje da je počinio ubistvo, policija traga za njenim 47-godišnjim bivšim suprugom, koji je takođe poreklom iz BiH, prenosi austrijski portal Salzburg24.at.

Nestanak žene je prijavljen u sredu, pošto su članovi njene porodice pozvali policiju, te im rekli da se sastala sa bivšim suprugom, od kog se razvela pre dve godine, prenosi Avaz.

Odmah posle toga je pokrenuta potraga i to na dva mesta u Untersbergu kod Grediga i Lungauer Ridingtalu. Ta dva mesta su udaljena oko 100 kilometara jedno od drugog, ali su telefoni nekadašnjih supružnika pre nestanka bili locirani u tim krajevima.

U Ridingtalu je policija otkrila BMW X3, državljanina BiH, napušten na jednom imanju ispred šume.

Forenzičari i kriminalistički tehničari su na mestu zločina utvrdili da je nesrećna žena usmrćena najverovatnije gvozdenom šipkom, koja je nađena pored automobila.

U vozilu su pronađeni tragovi krvi. Zbog toga je automobil dovežen u Salcburg, gde će biti podvrgnut forenzičkoj istrazi, kako bi se osigurali svi tragovi.

Ženin mobilni telefon je bio isključen, te se pretpostavlja da ga je ugasio ubica.

Prema izjavama članova porodice nesrećne žene, motiv za ubistvo bi mogao da bude problem oko prodaje zajedničkog stana.

Izvor Nezavisne/Avaz
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos