EP: Srpkinja igrala protiv Srbije

Foto: Instagram printscreen

Boje reprezentacije Francuske brani i jedna Srpkinja – Nina Stojiljković, čija porodica vuče poreklo iz Niša.

Ona je bila jedan od aktera četvrtfinalnog meča na Evropskom prvenstvu u Beogradu, a iznenađenje joj je uoči duela priredila Maja Ognjenović.

Kapitenka selekcije Srbije joj je poklonila dres.

“Uopšte nisam očekivala to. Zahvalna sam. Maja je za mene najbolji tehničar na svetu. Hvala joj. Dosta iznenađenja sam imala, a ovo je bilo najveće”, rekla je Stojiljkovićeva i dodala da nije razmišljala šta će uraditi sa dresom.

“Nisam razmišljala o tome. Morala sam da se skoncetrišem na utakmicu. Možda ću ga uramiti, možda nositi. Nadam se da će da uzmu zlatnu medalju, tad ću nositi njen dres (smeh).”

Prvi put je igrala protiv Srbije na ovom Eurovoleju.

“Navijam za njih kad gledam. Sad sam imala priliku da igram protiv njih. Čudan je to osećaj. Ovo je samo jedna utakmica, želela sam da moja ekipa bude što bolja.”

Francuskinje su iznenadile i sebe plasmanom u četvrtfinale.

“Zadovoljna sam, napredovale smo. Nisam očekivala da ćemo stići do četvrtfinala. Bili smo autsajderi. Dosta smo radile ovog leta. Imamo projekat za Pariz 2024. godine, za Olimpijske igre. Naš Savez se trudi da imamo više utakmica i takmičenja, da bismo mogle tada da budemo na top nivou”, zaključila je ona.

Podsjetimo, Srbija je slavila 3:1 u setovima i u polufinalu će igrati protiv Turske, danas od 17.00, prenosi B92. 

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos