I londonski Miror piše o Bojsijevoj ljubavi prema Srbiji

Foto: Twitter printscreen

Londonski list “Sandej Miror”, u tekstu pod naslovom – “Bojsi u Srbiji dočekan kao heroj”, piše o odnosu koji britanski glumac, Džon Čalis, ima prema Srbiji.

Čalis je članak iz štampanog izdanja Mirora okačio na svoj Tviter, uz opasku: “Kushty!”, koja je u “Mućkama” bila omiljena poštapalica jednog od glavnih junaka, sitnog preprodavca na crno, Del Boja Trotera, u tumačenju Dejvida Džejsona.

U jednoj od najgledanijih i najomiljenijih britanskih humorističkih serija svih vremena, koja je od početka osamdesetih bila emitovana naredne tri decenije, Čalis je igrao lik namazanog prodavca polovnih automobila.

Povodom izuzetne popularnosti serije u Srbiji, Čalis je u Srbiji boravio nekoliko puta, snimivši o svojim iskustvima dokumentarac – “Bojsi u Beogradu”.

List podseća da je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, u znak zahvalnosti, ponudio Čalisu počasno državljanstvo Srbije.

“Ponosan sam što je sjajni glumac i moj prijatelj Čalis toplo prihvaćen u Beogradu i Srbiji. Naša zemlja ima mnogo prijatelja u svetu, koji je promovišu svuda gde idu, a mi ta prijateljstva moramo čuvati i negovati”, naveo je Vesić, a preneo Miror.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos