Država Srbija pokrenula je kampanju povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave kojom se narod poziva da 15. septembra, povodom praznika, istakne i pozdravi zastavu.
U spotovima koji su se pojavili na društvenim mrežama akademik Dušan Kovačević i glumac Petar Božović, uz himnu “Bože pravde” koja se čuje u pozadini, podsjećaju na slavnu srpsku istoriju.

” Mnogo je toga što nas dijeli. Dijele nas rijeke i planine. Dijele nas granice, ali ima više toga što nas spaja.  Ujedinjuje nas naš srpski jezik, kultura, pismo i duhovnost. Ujedinjuje nas radost i ponos zbog naše slavne istorije. Dragi prijatelji 15. septembra pozdravimo našu zastavu”  kaže Kovačević u spotu.
Republika Srpska i Srbija 15. septembra obilježavaju zajednički praznik – Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, u znak sjećanja na dan kada je u Prvom svjetskom ratu 1918. godine probijen Solunski front.

Povodom novog praznika najvažnije ulice u Beogradu biće okićene srpskim zastavama, a vijoriće se i sa svih državnih institucija i javnih objekata.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos