Ovo su najbizarniji seks običaji u svetu…

Foto: Pixabay/Unsplash

O mnogim stranim zemljama znamo dosta. Ali, neke stvari najverojatnije niste znali.

Indonezija

Zamislite da se od vas očekuje da nekoliko puta godišnje prevarite svog partnera. I da to partner podržava. E, pa, u Indoneziji to ne morate zamišljati. Oni sedam puta godišnje slave praznik ”Pon”, kada hodočaste na svetu planinu Javu, a za vreme hodočašća moraju da vode ljubav s osobom koja nije njihov supružnik.

Francuska

Ako ćemo verovati statistici, Francuska je raj za svingere. Navodno 41 odsto Francuza voli ili je probalo ili redovno upražnjava orgije, a čak 27 odsto ih redovno učestvuje u orgijama, zajedno s partnerom.

Iran

Uprkos strogim muslimanskim običajima koji dozvoljavaju isključivo seks u braku i to samo u misionarskoj pozi, kao jedinoj koja ne degradira žene, mnogi stupaju u privremeni brak – brak za koji je ugovorom tačno određeno koliko će trajati. Ovakav tip braka postoji, naravno, isključivo zbog seksa.

Nepal

Prvenstveno zbog ekonomskih razloga, kako braća ne bi delila zemlju, dele jednu ženu. Jedna žena se udaje za svu braću zajedno i sa svakim je bratom dužna ispunjavati bračne obaveze.

Nigerija

Pleme Vudabiji ima toliko zbunjujuće običaje, da je zaista teško shvatiti ko tu zapravo koga… Prvo roditelji organizuju venčanje s rođacima i sestričinama. Nakon toga, jednom godišnje, na festivalu ”Garewol”, maskirani muškarci pokušavaju da zavedu tuđe žene. Oni kojima to uspe i koji pobegnu sa zabave, smatraju se venčanim. Kako god, ludo.

Drevni Egipat

Iako više ne postoji, njihovi običaji se i dalje prepričavaju. Kao recimo ”Min festival”. Kako su stari Egipćani verovali da nivo vode u Nilu, a time i opstanak sveta, zavise od nivoa semena u reci, na navedenom festivalu su muškarci grupno i javno masturbirali, te ejakulirali u Nil.

Japan

Kako bi Japanke privukle svog muškarca, oko svog tela vežu lepljivu traku, posebno oko grudi i oko usta.

Izvor Nezavisne/Cosmopolitan
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos