Mladenci poslali račun onima koji nisu došli na venčanje!

Foto: Unsplash

Mladi bračni par, Dag Simons i Dedra Mekgi, odlučili su da nakon ceremonije svim gostima koji se nisu pojavili, pošalju kaznu i to u obliku računa.

Svim zvanicama koje nisu došle, stigao je na mejl račun u iznosu od 240 dolara, s objašnjenjem da je to kazna za mesto koje su oni platili, a gosti se nisu pojavili, niti su javili unapred da neće doći.

“Potvrdili ste dolazak na venčanje, a onda se niste pojavili. Mi smo unapred platili vaša mesta. Javite nam koji način plaćanja vam odgovara, hvala”, stoji u njihovom dosta službenom pismu.

Račun se brzo proširio društvenim mrežama i izazvao je pravu raspravu među ljudima. Dok neki misle da je ovo preterano i bezobrazno, nekima je žao što i sami nisu došli na tu ideju kad su pravili svadbu.

“Žao mi je što se i ja nisam toga setila. Ja i moj suprug smo skupo platili hranu koja je kasnije bačena, jer se gosti nisu pojavili”, komentarisala je jedna žena.

“Ne bi trebalo ovo da radite, izgubićete prijatelje”, misli jedan muškarac.

Par se javio, nakon što je njihov račun postao popularan.

“Četiri puta smo pitali da li mogu da dođu i svi su odgovorili da mogu. Platili smo unapred, a oni se nisu pojavili. Nije nam stalo do novca, nego do toga kako smo se osećali na naš veliki dan. To je izraz nepoštovanja prema nama. Na kraju, nikom ni ne bismo uzeli novac, ali želeli smo da im pokažemo da to nije u redu”, rekli su za “The Post”.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos