Pink panterima ukupno 20 godina robije

Foto: unsplash

Uprkos činjenici da “Pink panteri” važe za dobro uigranu grupu koja je godinama unazad izvodila dobro osmišljene krađe nakita i dragocenosti po čitavoj Evropi, sva njihova dela su došla na naplatu presudom suda u Insbruku kojom su osuđeni na višegodišnju robiju, a uz to su i priznali sve što im se stavlja na teret.

I ne samo da su priznali sve pljačke koje ima se stavljaju na teret, već se jedan od dvojice osuđenih “Pink pantera” izvinio za sva dela i rekao da mu se tako nešto više neće ponoviti. Ovo izvinjenje usledilo je nakon završnih reči na suđenju u sudu u Insbruku kada je saopštena presuda da su dvojica srpskih državljana osuđena na višegodišnje kazne zatvora.

Prvooptuženi, državljanin Srbije (37) koji se tereti za 11 pljački nakita u Insbruku, Beču, Lincu i Amstetenu u periodu od 2011. do 2017. godine, osuđen je na devet godina zatvora, dok je njegov partner u krađama (35) osuđen na četiri i po godine zatvora.

On se tereti da je zajedno sa kolegom (37) 2016. godine opljačkao radnju sa satovima u Insbruku, te da je prodavcu pretio “air-soft” pištoljem. Obojica Srba su priznala krivicu na suđenju, iako su ranije negirali sve što im se stavlja na teret. Stariji član Pink Pantera je na kraju suđenja rekao da se izvinjava Austriji za svoja zlodela.

“Kajem se zbog svega što sam učinio. Nikad to više neću uraditi,” rekao je on na suđenju.

Advokat mlađeg člana Pink Pantera, koji se tereti i za krađu vozila, u završnim rečima je istakao da je njegov klijent prilikom pljačke koristio lažni pištolj i da je pričinio štetu od 600.000 evra. Advokat je, obrazlažući to što je banda u pljačku ponela sekire, istakao da njegov klijent nije imao nameru da povredi nekog, već da su sekire korišćene isključivo za razbijanje staklenih vitrina.

Tužilac je istakao da je u pljačkama, koje se optuženima stavljaju na teret, više osoba povređeno, te da ukupna šteta premašuje dva miliona evra. Samo je pljačka u Kicbilu bila “teška” 1,5 miliona evra. Državljanin Srbije (37) na suđenju nije mogao da se priseti koliki je plen uzeo.

Mediji prenose da su dvojica Srba prošle godine osuđena u Švajcarskoj, te da im se ova kazna dodaje na već postojeće. Tako da će stariji Srbin iza rešetaka provesti 12 godina i sedam meseci, a mlađi osam godina i mesec dana.

Izvor mondo/telegraf
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos