Majk Tajson stiže u Srbiju!

Foto: Wikimedia commons

Svetsko prvenstvo u boksu će biti održano od 24. oktobra do 6. novembra u Beogradu, zbog čega će u Srbiju doći najbolji predstavnici ovog sporta, ali i jedan od najboljih u istoriji.

Čuveni Majk Tajson će biti gost Bokserskog saveza Srbije na Svetskom prvenstvu, prenose mediji.

Zanimljivo je da je njegov poslednji rival, Roj Džons junior, poslednjih meseci već dva puta dolazio u Beograd u svrhu promocije Svetskog prvenstva, a sada će i “Gvozdeni Majk”.

Tajson bi trebalo u Beograd da stigne pred završnicu Svetskog prvenstva koje će biti održano u Areni, a poznat je i deo specifičnih uslova koje će imati u srpskoj prestonici, saznaje Blic.

Legendarni ”Gvozdeni Majk” će u Beogradu na raspolaganju imati čak čitav sprat jednog od najpoznatijih hotela u Srbiji, na korišćenje.

Sem toga, istom hotelu je već dostavljen detaljan i prilično specifičan jelovnik za Amerikanca, baziran na mesu bizona i mnoštvo različitih kombinacija sveže ceđenog voća u vidu sokova.

Nije poznato koliko će Tajson boraviti u Srbiji, ali nije jedina svetska megazvezda koja će biti gost Srbije i Bokserskog saveza Srbije.

Čuveni holivudski glumac, Mark Volberg, takođe će doći u Beograd i sa Milošem Bikovićem biti deo svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u Beogradu.

Izvor Nezavisne/Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.