Deblokada putnih pravaca ka Jarinju i Brnjaku bez incidenata

Foto: Youtube printscreen

Situacija je na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak mirna i bez ikakvih incidenata se odvija deblokada putnih pravaca Zubin Potok – Novi Pazar i Leposavić – Raška, rečeno je Srni u Kosovskoj policijskoj službi (KPS).

U KPS-u su potvrdili da se deblokada jedne saobraćajne trake, na prilazu administrativnom prelazu Brnjak, privodi kraju.

Kamioni, koji su bili postavljeni kao barikada na mostu u blizini prelaza Brnjak, uklonjeni su i omogućen je nesmetan prolaz pripadnicima KFOR-a, kao i povlačenje pripadnicima specijalne jedinice policije samoproglašenog Kosova – ROSU, naveli su iz policije.

Iz KPS-a su dodali da su u neprestanom kontaktu sa komandom KFOR-a, koja vodi nadzor nad deblokadom putnih pravaca, kako bi se povlačenje pripadnika jedinice ROSU obavilo bez incidenata.

Istaknuto je da će se ROSU u potpunosti povući kad predstavnici Srba, KFOR-a i KPS-a utvrde da su obe saobraćajne trake deblokirane i kad se utvrdi da se saobraćaj može odvijati slobodno i bez zastoja.

Akcija deblokade putnih pravaca i administrativnih prelaza, u skladu sa dogovorom koji su postigle delegacije Beograda i Prištine pre dva dana u Briselu, mora biti završena danas do 16 časova, a kontrolu i nadzor nad prelazima Jarinje i Brnjak će preuzeti KFOR.

Prema dogovoru, KFOR će na prelazima ostati u narednih 15 dana.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos