Hamilton: Neverovatno je da nikad nisam vozio za Ferari

Foto: Reuters

Sedmostruki svetski prvak u Formuli 1, Luis Hamilton, u 14-godišnjoj karijeri je vozio samo za Meklaren i Mercedes, a u razgovoru za talijanski Skaj je rekao da je skoro završio u Ferariju.

Hamilton je 2019. godine bio u pregovorima sa slavnom italijanskom ekipom, ali do potpisa ugovora nije došlo i Britanac je ostao u Mercedesu.

“Svaki put kad dođem u Moncu i prolazim ispred navijača, čujem povike ‘Dođi u Ferari’. U tim trenucima mi bude toplo oko srca, ali stvarno je poprilično neverovatno da sve ove godine nikad nisam vozio za Ferari. To je san svakog od nas. Nikad nije ni postojala mogućnost da dođem i stvarno ne znam koji je razlog. Ferariju želim sve najbolje, a ja ću se potruditi da i dalje ne budu svetski prvaci”, rekao je Hamilton.

Kod kuće, kaže, ima nekoliko Ferarija.

“Ta Ferarijeva crvena boja je posebna. Imam kod kuće nekoliko Ferarija. Njih smem da vozim, ali onaj u Formuli 1 ipak ne”, rekao je Britanac i otkrio da je nekoliko puta razmišljao o kraju karijere:

“Ta pomisao mi se javi s vremena na vreme. Dođe i prođe, poput nekog talasa. U zadnjih četiri, pet godina sam se često pitao da li želim da nastavim da žrtvujem privatni život zbog treninga i trka. Imam puno interesa i uživam u puno drugih stvari. Ali, onda shvatim koliko sreće imam što mogu da se bavim ovim poslom. Govorim sebi da ću voziti dok budem imao strast i želju za takmičenjem, kao dok sam bio dečak. Čim me taj osećaj napusti, znaću da je vreme za odlazak”, rekao je Hamilton, vodeći u generalnom plasmanu svetskog prvenstva Formule 1, prenosi Index.hr.

Izvor Nezavisne/Index.hr
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos