Mediji: Motiv ubistva porodice Đokić bi moglo da bude koristoljublje

Foto: Facebook

Tela Gorana Đokića, njegove supruge i kćerke, koja su pronađena u ataru sela Moravac, kod Aleksinca, prevežena su na obdukciju, po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu.

Tela su otkrivena nedaleko od zapaljenog automobila Pasat ove porodice, koji je pronađen nekoliko časova ranije.

Kako tvrde izvori bliski istrazi, tela su bila prekrivena granjem i lišćem.

Oni su oteti, po svemu sudeći, još u selu Moravac, nedugo nakon što su iz kuće Goranove majke krenuli ka svojoj kući, a na to ukazuje činjenica da su na raskrsnici na glavnom putu, umesto ka Žitkovcu, skrenuli u suprotnom smeru ka Tešici, piše Blic.

Jedini razlog, zbog kog bi se uputili na tu stranu, može biti da je sa njima u tom trenutku u automobilu već bio neko ko ih je primorao na takav korak. Manja je verovatnoća da se desio bilo koji drugi scenario, da su sami krenuli ili da ih je na to primorao otmičar iz drugog automobila.

Goran Đokić se dugo bavio menjačkim poslovima i u centru Aleksinca je imao menjačnicu, a podatak da je kod sebe imao veću sumu novca, očigledno je bila poznata i otmičaru, koji se odlučio na ovaj suludi potez.

Da li je to bio neko koga je on poznavao i ko je zloupotrebio njegovo poverenje da uđe u automobil ili je na drugi način prevarom uspeo da ga zaustavi, a potom i da ga primora da odveze auto u određenom pravcu, u ovom trenutku može samo da se nagađa.

Činjenica je, da je auto Đokića krenuo suprotno od njihove kuće, da bi se kasnije u toku noći obreo na udaljenom, mračnom i teško pristupačnom delu bedema u selu Moravac, gde su tri člana ove porodice ubijena, a potom su njihova tela zapaljena.

Nakon toga, ubica je tela odvukao dvadesetak metara od mesta gde su zapaljeni, do velike jaruge gde je tela ubacio, a onda ih pokrio daskama i pobegao sa lica mesta njihovim vozilom.

U automobilu su ostali mobilni telefoni ubijenog Gorana i njegove kćerke Lidije, čime se objašnjava to da je njihov signal lociran kasnije u toku noći u reonu obližnjeg sela Tešice, koje je udaljeno oko 10 kilometara od mesta ubistva.

Đokićev automobil, Folksvagen Pasat, pronađen je na staroj separaciji šljunka nedaleko od Tešice, gde ga je ubica zapalio u pokušaju da sakrije tragove.

Policija je obavila uviđaj na mestu nezapamćenog zločina likvidacije cele porodice u selu Moaravac, nakon čega su forenzičari započeli uviđaj i na izgorelom vozilu u Tešici, koji bi trebalo da bude nastavljen danas.

Nestanak tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, koja je u ovom gradu držala menjačnicu, prijavljen je 28. septembra.

Goran Đokić (57), njegova supruga Gordana (56) i kćerka Lidija (25) su poslednji put viđeni 26. septembra, dok su se vraćali iz sela Moravac, gde su bili u poseti kod Goranove majke.

Izvor Nezavisne/Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos