Partizan priprema Stanojeviću novi ugovor?

Foto: FK Partizan Facebook

Ukoliko sve bude teklo po planu koji su u Humskoj projektovali, Partizan će, tokom naredne reprezentativne pauze u takmičenju Superlige Srbije, ponuditi novi ugovor treneru Aleksandru Stanojeviću, kome važeća saradnja sa crno-belima ističe narednog leta, saznaje Telegraf.

Da ne bude zabune, klub iz Humske je već jednom iskazao nameru da obnovi saradnju sa aktuelnim trenerom i to u najkritičnijem trenutku od njegovog dolaska u klub, u maju ove godine, kada je Partizan poražen u finalu Kupa Srbije od najvećeg rivala Crvene zvezde.

Stanojević je nedavno otkrio u razgovoru pred navijačima, ali i u prisustvu medija, da je posle pomenutog finala Kupa ponudio ostavku čelnicima, želeći da prezume odgovornost za neuspeh.

Ali, klub je, bez obzira na okolnosti i tada verovao da je on pravi čovek na pravom mestu i na njegovu želju da napusti crno-bele mu je odgovoreno nesvakidašnje – ponudom da već tada produži saradnju.

Pod utiskom utakmice, trener je tražio predah, da se događaji i utisci “slegnu i adekvatno pripreme i letnje kvalifikacije za sezonu i početak Superlige, ali se kasnije ispostavilo da su u Humskoj pravilno razmišljali, jer je nova sezona donela značajan pomak na svim poljima.

Tim se pod vođstvom Stanojevića plasirao u Ligu konferencija kroz veoma teške kvalifikacije i u pomenutom takmičenju drži prvo mesto u grupi B sa šest bodova i bez primljenog gola u dva meča, sa realnim šansama da se domogne evropskog proleća, dok je u prvenstvu takođe na prvoj poziciji, sa samo jednim remijem (i to protiv Crvene zvezde) u deset utakmica i gol razlikom 33:3.

Sve je to realan osnov da Stanojević, koji je inače dete Partizana, nastavi drugi mandat u svom klubu i posle leta 2022. godine, iako je na direktno pitanje jednog od navijača, na pomenutom skupu minulog utorka, s uzdahom konstatovao da trenutno ne može da odgovori da li će ostati i po isteku važećeg ugovora.

Novac u Stanojevićevom slučaju niti je bitna, niti presudna stavka, jer posle rada u inostranstvu, mogao je mirne duše još pre dve godine da se “penzioniše” i uživa u plodovima svog rada. U ovom slučaju se radi o isključivo o emotivnoj, psihičkoj i svakoj drugoj “potrošnji”, jer Partizan, koliko god svako želeo da radi makar dan u redovima velikana, naprosto “jede” čoveka i to najbolje znaju oni koji su ili bili ili su još uvek deo sistema i prošli to iskustvo.

Uprava crno-belih ima zadatak i želi da, bez obzira na njegovu možda trenutnu neodlučnost, ubedi trenera da nastavi sa započetim projektom, jer u ovom trenutku i vremenima koja nisu baš blistava za celokupno Sportsko društvo iz Humske, boljeg, posvećenijeg svom poslu i odanijeg klubu – teško da mogu da pronađu, prenosi Telegraf.

Izvor Nezavisne/Telegraf.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos