Šta žene žele od svog automobila?

Foto: Pixabay

Muškarci svoje automobile posmatraju kao statusni simbol i kao sredstvo koje im često vraća samopouzdanje i služi kao ventil za stres i frustracije. Za razliku od njih, najveći procenat žena automobil smatra samo mašinom i korisnim prevoznim sredstvom.

Zanimljivo je da su najnovija istraživanja pokazala da žene češće kupuju i iznajmljuju automobile, nego muškarci. Interesantno je i da žene sve više biraju jake i brze automobile. One se sve manje “plaše” da voze veliki auto koji ima jak motor i veliku potrošnju.

Šta žene žele od svog automobila?

Žene imaju specifičan ukus kod automobila. Automobil, koji će voziti, biraju po drugačijem kriterijumu nego muškarci. Naime, ženama su kod automobila najbitniji laka uočljivost, prostranost, udobnost i lep izgled. Važna stvar je forma, linija i boja. Ono na šta posebno obraćaju pažnju jeste unutrašnjost. Generalno, za žene ona mora biti lepih i pravih linija i da boja sedišta bude uklopljena sa bojom karoserije.

Većina zaposlenih žena preferiraju vozilo koje je pristupačno. Ali, bitno im je i da ima dovoljno prostora za smeštaj svih potrebnih stvari. Svakako, žele i da auto bude efikasan i ekonomičan kad je u pitanju potrošnja goriva.

Sigurnost je, takođe, veoma važan faktor, jer provode dosta vremena u automobilu vozeći svoju decu u i nazad iz škole, na vannastavne aktivnosti, ali i zarad sopstvenog posla.

U stvari, žene žele automobil koji je lak za vožnju i uz to da ima sve pogodnosti koje im mogu učiniti živote prijatnijim.

Izvor Nezavisne/magazinnovosti.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos