Vakcinisao se i Novak Đoković?

Foto: Reuters

Prvi teniser sveta, Novak Đoković, u javnosti je okarakterisan kao antivakser, odnosno kao sportista koji u početku pandemije nije želeo da se vakciniše.

Da su se stvari u njegovom razmišljanju promenile, nagovestili su američki mediji na osnovu jednog događaja.

Đoković je bio gost muzičkog festivala Samerstejdž u Njujorku, na koji je ulazak bio moguć samo uz potvrdu vakcinacije.

Tačnije, ulaz u Central park je bio dozvoljen samo vakcinisanima, za razliku od preostale dve obližnje lokacije, što je specijalizovanom sajtu “Sportskeeda”, bilo dovoljno da shvati da je Novak vakcinisan.

Za sada nema zvanične potvrde, već samo nagađanja za temu o kojoj je Đoković u početku govorio samo u smislu da ne bi voleo da se vakciniše sve dok se ne informiše do kraja i dobije garancije da neće pogrešiti.

Glasine da se vakcinisao dolaze u trenutku kad australijske vlasti zahtevaju da svi teniseri budu vakcinisani za Australijan open, kao uslov da uopšte dođu u Melburn.

Do sada je postojala bojazan da bi Novak mogao da propusti napad na 10. titulu “Ozi opena”, ali ukoliko su tačni navodi Amerikanaca, onda je otklonjena nedoumica.

Spreman je da ispiše istoriju i postavi rekord po broju grend slem titula. Sada ih ima 20, koliko i Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos