Vakcinacija za djecu u Minhenu

Foto: Ilustracija

Od sada se sva deca i adolescenti od 12 godina koji imaju prebivalište u Nemačkoj mogu vakcinisati na svim kampanjama vakcinacije u gradu Minhenu bez prethodnog zakazivanja.

Preduslov za vakcinaciju između 12 i 15 godina je da je osoba spremna za vakcinaciju u pratnji roditelja ili zakonskog staratelja.

Zdravstvena savetnica Beatrik Zurek: „Naše ponude za vakcinaciju dobro su prihvaćene na raznim lokacijama u gradu od sredine juna, bilo u Allianz Areni, Frauenkircheu ili u kafani.

Naši timovi za vakcinaciju već duže vreme rade u školama, ali sada je važno da deci i adolescentima ponudimo što je moguće više vakcinacija. Nadam se da će mnogi od vas izabrati spontanu vakcinaciju jer se svaka vakcinacija računa “.

Za decu i adolescente od 12 i više godina, centar za vakcinaciju Riem nastavlja da nudi takozvane porodične vakcinacije tokom svog radnog vremena.

Ova ponuda je namenjena osobama od 12 i više godina bez prethodnih bolesti i njihovim roditeljima. Kao deo ove ponude održavaju se detaljne konsultacije. Nije potrebno unapred zakazati termin.

Izvor televizija srpske dijaspore
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.