Suma potpisao za Kuvajt SC i postao milioner

Foto: Twitter FK Partizan

Gvinejski fudbaler je parafirao ugovor na jednu sezonu sa kuvajtskim klubom Kuvajt SC, najboljim i najbogatijim klubom u istoimenoj zemlji, koji u narednoj sezoni ima velike ambicije.

Suma je parafirao ugovor do godinu dana, po kome će zaraditi tačno 1.000.000 evra, plus bonuse, ukoliko Kuvajt SC osvoji tamošnje prvenstvo ili neko od tri takmičenja u Kupu. Gvinejac i čelnici pomenutog kluba su u ugovor uvrstili i klauzulu o mogućem nastavku saradnje za još godinu dana, ukoliko, naravno, obe strane budu zadovoljne u predstojećem periodu.

Kuvajt SC iuma visoke ambicije, želju da se, shodno ulaganjima, vrati u vrh tamošnjeg fudbala, jer prošlogodišnja treća pozicija ne zadovoljava bogate vlasnike. Otuda su tokom leta angažovani i nekadašnji igrači velikih evropskih klubova poput Džona Obija Mikela (Čelsi, Midlsbro, Stouk…) i Dijumersija Embokanija (Anderleht, Monako, Standard, Volfsburg…), koji bi uz Gvinejca trebalo da vrate trofeje u vitrine.

Pored ponude Kuvajta SC, Suma je imao i razgovore sa jednim klubom iz Dubaija, ali dve strane nisu našle zajednički jezik, pa je odlučio da prihvati ponudu iz Kuvajta, koja je bila konkretna i finansijski izuzetno unosna.

Suma se nedavno pre vremena rastao sa Partizanom zbog neslaganja s trenerom Aleksandrom Stanojevićem, odnosno kršenja klupske discipline, koje je kulminiralo javnim obraćanjem i napadom na šefa stručnog štaba, posle kog se i klub iz Humske umešao, te odlučio (u dogovoru sa igračem) na raskid ugovora.

Izvor Nezavisne/Telegraf.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos