Levinski: Saznaćete nove detalje o Klintonu

Foto: Wikimedia commons

Gledaoci širom sveta će imati priliku da od danas gledaju seriju “Impeachment: American Crime Story”, koja će ekranizovati poznati skandal “Klinton – Levinski”.

Ovim povodom se oglasila i Monika Levinski, producentkinja serije, koja je juče rekla da je ponašanje bivšeg predsednika SAD, Bila Klintona, tokom skandala, koji mnogi smatraju jednim od najvećih svih vremena, bila u najmanju ruku neprimerena.

“Mislim da je veoma važno da zapamtimo da nikad nije trebalo da dođemo u situaciju, u kojoj se nečiji pristanak dovodi u pitanje”, rekla je Monika Levinski u razgovoru za CNN.

Ona je zatim dodala da je njena veza sa bivšim predsednikom bila neprimerena iz više razloga.

Prvi razlog su njihove godine, budući da je u vreme kad je njihova afera obelodanjena on imao 49, a ona svega 22 godine.

Drugi razlog je sama priroda njihovih položaja, jer je on bio njen šef i jedan od najmoćnijih ljudi na svetu, mada prema njenim rečima, ona toga tada nije bila svesna.

Njihova priča je ponovo dospela u centar interesovanja, jer će posle više od 20 godina, ova afera biti ekranizovana u seriji “Impeachment: American Crime Story”, čija je producentkinja Monika Levinski, piše B92.

“Videćete novu stranu Bilove ličnosti i saznaćete nove detalje, koji do sada nisu otkriveni”, bila je misteriozna Monika Levinski, samo nekoliko dana pred početak emitovanja serije.

Bivšeg predsednika Klintona je godinama pratio ovaj skandal, a on se povremeno, kad nije mogao da izbegne pitanja novinara, osvrtao na ovaj događaj. Poslednji put je u javnosti na ovu temu govorio 2018. godine, kada su ga novinari pitali da li je nakon skandala ikada razgovarao sa njom.

“Ne, nisam nikad razgovarao sa njom. Više puta sam u javnosti istakao koliko mi je žao zbog svega, moje izvinjenje je bilo javno”, rekao je tada Klinton.

Monika Levinski je godinama živela pod budnim okom medija zbog skandala sa Klintonom, međutim nedavno je rešila da iskoristi svoju popularnost u prave svrhe i počne da se bori protiv zlostavljanja na internetu.

Ona je novinaru CNN rekla da kampanje na društvenim mrežama moraju da urade mnogo više, kako bi se zaustavilo nasilje na društvenim rmežama.

“Znam da se velike internet-koorporacije trude da zaustave nasilje, ali moraju mnogo više da se potrude”, rekla je Monika Levinski.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.