Tri pravila za uspešnu kupovinu muških odela…

Foto: Unsplash

Svaki muškarac bi trebalo u ormaru da ima barem jedno kvalitetno odelo koje pristaje njegovoj telesnoj građi, ali ukoliko vam odelo nije neophodno za svakodnevno i poslovno oblačenje, možda vam biranje i kupovina odela neće biti lagan posao.

U tom slučaju, najbolja opcija pri kupovini odela je da posetite neku od prodavnica odeće koje imaju svoje eksperte za odela – mnoge prodavnice na odeljenjima sa muškom garderobom imaju asistente koji će rado pomoći pri izboru odela, ali vas i uputiti u nekoliko važnih stvari koje se tiču izbora idealnog odela za vašu figuru.

Kako bi vam sledeća kupovina odela prošla bez problema i kako biste došli u prodavnicu sa znanjem o onome na šta treba pripaziti, pratite tri osnovna pravila na koje trebate da obratite pažnju.

Dužina rukava

Dužina rukava na sakou je takođe jako bitna, te se često prave greške upravo na ovom koraku. Ukoliko spustite ruke pored tela, dužina rukava treba da ide jedan do 1,2 centimetra iznad košulje. Ukoliko vam sve ostalo kod odela pristaje savršeno, osim dužine rukava, nema potrebe za brigom: skraćivanje rukava nije težak posao za krojača.

Nogavice

Ukoliko su vam nogavice predugačke, materijal će se savijati i jednostavno neće lepo izgledati. Nakon što obučete pantalone, izujte cipele i dužina pantalona treba da ide tačno do poda. Nakon što obujete cipele, s ovim trikom će pantalone savršeno pristajati.

Naramenice

Naramenice na sakou trebaju da idu do granice, do koje ide i struktura tela ispod sakoa. Predugačke naramenice će se izgužvati i sako će izgubiti svoju siluetu, a sigurno nije dobro ni sa uskim naramenicama, koje jednostavno govore da vam je odelo malo. Na ovaj korak se treba posebno pripaziti, jer je prepravka naramenica jedan od težih krojačkih zahvata.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos