Kineska medijska grupa otvara “olimpijski” kanal

foto pixabay

Olimpijski kanal Kineske medijske grupe /KMG/ biće prvi satelitski program na svijetu koji će 24 časa dnevno emitovati sportski program 4K ultravisoke rezolucije, javio je Kineski međunarodni radio.
To će biti i jedini emiter u matičnom dijelu Kine koji je ovlašćen od Međunarodnog olimpijskog komiteta /MOK/ da koristi olimpijski naziv i olimpijski logo pet krugova.

Predsjednik i glavni urednik KMG-a Šen Haisjung rekao je da će prvi zadatak Olimpijskog kanala, nakon otvaranja, biti da pruži kvalitetne usluge organizaciji Zimske olimpijade i Paraolimpijade iduće godine u Pekingu, kako bi gledaoci širom svijeta uživali u ovim grandioznim sportskim manifestacijama.

Šen, koji je i zamjenik načelnika Odjeljenja za publicitet Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, razgovarao je juče, u okviru simpozijuma povodom otvaranja Olimpijskog kanala KMG-a, u Pekingu i sa predstavnicima MOK-a, sportistima i stručnjacima.

Olimpijski kanal, odnosno Si-Si-Ti-Vi 16, će koristeći tehnološke prednosti “5G+4K+AI” nuditi sadržaje koje čine “najvažniji sportski događaji, svojevrsne kvalitetne emisije i kulturno-socijalne aktivnosti.

Otvaranje Olimpijskog kanala je rezultat strateške saradnje KMG-a i MOK-a.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos