Marko Živić na respiratoru

foto instagram screenshot

Poznati srpski glumac Marko Živić priključen je juče na respirator. Ljekari kliničko-bolničkog centra “Dr Dragiša Mišović” bore se za njegov život koji je ugrožen usljed posljedica virusa korona.

Živić je već tri nedjelje na bolničkom liječenju, prije nedjelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju:

“Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život”, kaže za Informer jedan od Markovih prijatelja.

Inače, Živić je nakon pozitivnog PCR testa primljen u bolnicu, dobio je adekvatnu terapiju, na koju je dobro reagovao. Na lični zahtjev pušten je na kućno liječenje, međutim, kako je virus korona nepredvidiv, njegovo zdravstveno stanje se preko noći pogoršalo, pa je ponovo primljen u bolnicu.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos