- promo -

Njemačka kompanija gradi fabriku u Valjevu

Foto: FoNet

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u Beogradu potpisivanju investicionog ugovora između Ministarstva privrede Srbije i najpoznatijeg proizvođača u svijetu galanterije za kupatila i kuhinje njemačke kompanije “Hangsrohe”, koja planira da otvori pogon u Valjevu.

Ova kompanija planira da uloži 85 miliona evra u izgradu fabrike u Valjevu za proizvodnju svojih slavina, dok ugovor o podsticaju vrijedi 15 miliona evra.

Vučić je rekao da će ova investicija pomoći razvoju čitavog Kolubarskog i dijela Zlatiborskog okruga, te da je Srbija peta zemlja u svijetu gdje će ova fabrika da proizvodi galanteriju za kupatila i kuhinje.

On je istakao da je ovo ogromna stvar za Srbiju i njen ugled u svijetu, jer od danas na svojoj mapi ima i “Hangsrohe”, te da je ovo mnogo važan i veliki dan za Srbiju.

“U svakom hotelu u svetu sa pet zvezdica svuda se mogu videti proizvodi `Hangsrohea`. A sada će biti i iz Srbije”, rekao je Vučić, navodeći da ova kompanija dolazi u Srbiju ne na pet, nego na 50 godina.

On je dodao da je Srbija garantovala ovoj kompaniji da će imati najpovoljnije cijene energenata.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos