Ukrao utovarivač, sa njim motocikle iz salona, te bežao policiji kao na filmu!

Foto: Youtube screenshot

Australijska policija je uhvatila 41-godišnjaka, nakon što je ukradenim bagerom usred noći ukrao dva motocikla iz salona. Video zapis prikazuje čoveka kako utovarivačem razbija izlog trgovine, nakon čega trakama grabi dva motocikla i beži s njima.

Muškarac je uhvaćen nakon što je pokušavao da utovari motocikle na kamion parkiran uz ulicu, a vozač je pre svega pokušao da pobegne s motociklima pričvršćenim za utovarivač. Motocikli su otpali za vreme policijske potere kroz prigradska naselja i preko železničke pruge.

Queensland Police News javlja da, na svu sreću, niko nije povređen tokom incidenta, ali je begunac ipak oštetio nekoliko ograda i voz. Potera je završena nakon što se utovarivač zabio u veliko drvo u blizini železničke stanice. Vozač je zatim pokušao da pobegne pešice, ali ga je policija locirala kako se krije u velikoj travi kraj potoka, u 5 časova ujutro.

41-godišnjaku je odbijena policijska kaucija i trebao bi da se pojavi pred prekršajnim sudom u Ipsviču. Optužen je zbog pljačke, opasnog upravljanja motornim vozilom, nezakonitim upadom na železničku prugu, te zbog bežanja policiji.

Utovarivač je navodno ukraden u noći između 14. i 15. oktobra iz preduzeća u Gebungu, pre nego što je učestvovao u ovoj ludoj policijskoj poteri.

Izvor Nezavisne/autoklub.hr
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos