Krajinović: Đoković će igrati Dejvis kup za Srbiju

Foto: Reuters

Srpski teniser, Filip Krajinović, otkrio je u intervjuu za Blic da će Novak Đoković igrati za Srbiju u Dejvis kupu ove godine, sve kako bi pokušali da dođu do nove “salatare” i kako bi doneli još radosti u Srbiju.

Poznato je da Novak Đoković odmara posle zgusnutog rasporeda i igranja na Rolan Garosu, Olimpijskim igrama i US openu, te se ne zna koliko će odmarati i koliko će turnira preskočiti, ali jedno je sigurno, on će braniti nacionalni dres svoje zemlje u Dejvis Kupu. Ovu tajnu je odao Filip Krajinović.

“Želeo bih da tri turnira, koje ću igrati, iskoristim da što više dignem formu pred Dejvis kup, na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu, jer želimo da probamo da osvojimo ‘salataru’, baš kao i 2010. godine. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar”, rekao je Krajinović za Blic.

Podsetimo, Dejvis kup će se ove godine održavati u periodu od 25. novembra do 5. decembra, dok će takođe i po prvi put grupna faza biti odigrana u tri različite zemlje, da bi kasnije završna faza bila odigrana u Madridu. Naša reprezentacija će grupnu fazu igrati u Austriji, u grupi sa domaćinom i Nemačkom.

Izvor Nezavisne/Telegraf.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos