Nestala devojčica iz Bavarske ponovo u rukama sekte?!

Foto: Unsplash

Jedanaestogodišnja devojčica iz Episburga u Bavarskoj je u subotu otišla na trčanje i više se nije vratila u kuću hraniteljske porodice, u kojoj živi.

Kako javlja bavarski javni servis BR, jedan pripadnik sekte “Dvanaest plemena” se javio njenom staratelju mejlom i napisao da je devojčica dobro i da je sa svojim biološkim roditeljima, prenosi DW.

U hraniteljskoj porodici su već pretpostavljali da bi to mogao da bude slučaj, nakon što je velika policijska potraga u subotu ostala bez rezultata. Biološki roditelji, pripadnici pomenute sekte, imali su redovne kontakte sa kćerkom i posetili su je poslednji put u septembru.

U kriminalističkoj policiji kažu da su obustavili potragu na terenu i da se sada koncentrišu na istragu.

Devojčica živi u hraniteljskoj porodici od 2013. godine, kada je policija sprovela veliku raciju u Dajningenu, gde su pripadnici sekte živeli u komuni.

Tome su prethodili snimci jednog reportera televizije RTL, koji se infiltrirao u evangelističku sektu “Dvanaest plemena” i zabeležio da se tamo deca “vaspitavaju” nasiljem i prutom.

Tada je iz sekte oduzeto četrdesetak dece, od kojih su mnoga završila u hraniteljskim porodicama. Usledio je niz sudskih procesa. Neka od dece su u međuvremenu punoletna, druga su ubedila sud da ipak žele da žive sa biološkim roditeljima.

Od 2017. godine ova zajednica živi u Češkoj, gde telesno kažnjavanje dece nije sasvim zabranjeno zakonom, prenosi Telegraf.

Izvor Nezavisne/Telegraf.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos