“Obradović je izgubio 10 miliona evra dolaskom u Partizan!”

Foto: Instagram printscreen/KK Partizan Twitter

Povratak Željka Obradovića u Partizan posle 30 godina je i dalje tema broj jedan u košarkaškim krugovima.

Toga se još jednom dotakao sportski direktor Partizana, Zoran Savić, koji je otkrio kakvu žrtvu je tim potezom podneo najtrofejniji trener u Evropi.

Prema njegovim rečima, Obradović je, odlukom da ponovo preuzme crno-bele, izgubio oko 10.000.000 evra.

“Njegova ljubav prema Partizanu je totalno nerealna. I odnos prema klubu je takav. Malo je onih koji mogu i da poveruju da je neko spreman da izgubi 10 miliona evra samo zato da bi došao u Partizan, a Željko je upravo to uradio. Poredim ga sa onom čudesnom lokomotivom teretnog voza, za koju je sasvim svejedno da li je za nju zakačeno pet, šest ili deset vagona. Ona jednostavno vuče za sobom sve što se natovari. Ima energiju, koja je neverovatna i zrači nečim posebnim. Volim da pogledam svaki njegov trening, svi su mali trenerski seminari”, rekao je Savić za “Ekspressport” i nastavio:

“Odlukom da dođe u Partizan, pokazao je spremnost da se spusti na jedan nivo koji nije njegov, što priznaćete nije lako. Nekad je u ekipi imao tri najbolja plejmejkera u istoriji evropske košarke. Dakle, Dijamantidisa, Spanulisa i Jasikevičijusa u istom timu. Sad je spreman na drugu krajnost, odlučan je u nameri da napravimo najmlađi tim u Evrokupu. Prosek naše ekipe je 23 godine i malo više. On je to prihvatio i od prvog dana se ponaša kao da trenira CSKA ili Panatinaikos, a ne Partizan. To je ono što je fenomenalno”.

Takođe i sam povratak Zorana Savića u srpsku košarku je za mnoge bio iznenađenje, prenosi B92. 

“To zaista nije bilo očekivano. Sve se izdešavalo u bukvalno sedam dana. Nisam nikad imao ideju da se vratim na naše prostore, više od 30 godina sam proveo u inostranstvu. Razgovarao sam sa suprugom, koja mi je rekla da misli da ja to što mi se nudi zapravo više volim od onoga što radim, da mi to više odgovara od uloge menadžera. Razmišljao sam dva dana, poznavao sam situaciju u Partizanu, pričao sam sa Šćepanovićem koji je bio u klubu. Rekao sam sebi OK, imaš brend, što je u celoj priči najbitnija stvar. Nemaš ekipu, nemaš rezultat, ali imaš brend, zbog koga vredi da se ulaže i dolazi u Beograd”, istakao je Savić.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos