Objavljen snimak hapšenja vođe Balkanskog kartela, Srbin glumio da je biznismen

Foto: Youtube screenshot

Španska policija je pre nekoliko dana razbila narko-kartel, koji je krijumčario ogromne količine kokaina u Evropu.

U operaciji su učestvovale policije nekoliko zemalja, prilikom akcije je zaplenjeno više od 4 tone kokaina, a uhapšeno je više od 60 osoba u Španiji i drugim evropskim državama. Među njima je i Zlatan Petrović (40), za kog se veruje da je jedan od vođa Balkanskog kartela.

Njega je pratila španska policija, nakon što su dobili dojavu od kolega iz Slovenije da se Petrović krije u Đironi.

Petrović je od ranije bio poznat policiji. Naime, “nanjušili” su ga 2020. godine, dok su sprovodili istragu o bandi koja je krijumčarila marihuanu. Od tog trenutka im je bio na radaru i policija je počela da prati svaki njegov korak.

Petrović je živeo u mirnom dijelu Đirone, gde je u jednoj ulici imao tri kuće. Trudio se da ne upada u oči, te se njegova svakodnevna rutina razlikovala od rutine bilo kog narko-bosa. Petrović se, naime, ponašao kao biznismen. Odlazio bi na sastanke sa ljudima koji su povezani sa krijumčarenjem narkotika. On se lično nikad nije petljao u poslove, odnosno, nije direktno učestvovao u organizaciji transporta.

Sa suprugom je živeo u jednoj od tri kuće u ulici Ginesta, a druge dve je koristio za svoje poslove. Sve tri kuće su bile dobro obezbeđene i pokrivene sigurnosnim kamerama. Na dan hapšenja, policija je pronašla više pakovanja marihuane u jednoj od kuća.

Veruje se da je ovde organizovano uzgajanje i prodaja marihuane, a potom bi se novac iz ovog posla ulagao u kupovinu kokaina, koje je kartel dalje krijumčario u Evropu.

Komšije zanemele

U kraju gde je Petrović živeo, komšije su zanemele. Niko ne želi da govori o njemu, a nekoliko njih je samo reklo da nisu imali pojma da vođa narko-kartela živi blizu njih.

Španski mediji pišu da je kraj gde je Petrović imao kuće veoma specifičan, jer su ulice kao u lavirintu, te je lako živeti ovde, a da te niko ne zapazi.

Mediji navode da je Petrović uhvaćen trenutak pre bekstva. Kad je policija upala, već je bio u automobilu. Osim marihuane, policija je zaplenila i više luksuznih automobila, kao i motocikl “Ducati Panigale”.

U kući je pronađena i veća količina novca, ali i municija, prenosi “Telegraf.rs”.

Izvor Nezavisne/Telegraf.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos