Predstavnik AfD-a organizovao pijanke sa devojkama u parlamentu!

Foto: Pixabay/Wikipedia

Parlament nemačke savezne pokrajine Meklenburg-Zapadna Pomeranija, pokrenuo je istragu na osnovu anonimne prijave o tome da je predstavnik krajnje desne Alternative za Nemačku (AfD) organizovao zabave u plenarnoj sali parlamenta, piše nemački Nordkurier.

U anonimnom pismu se navodi da je neimenovani predstavnik, na zabave dovodio prostitutke, te da je na njima bilo puno alkohola.

Portparol parlamenta: Razjasnićemo ima li tu nečega

Oglasio se i portparol parlamenta, koji je rekao da će se “razjasniti ima li tu nečega”, odnosno da li je tačno da su se u sedištu parlamenta, smeštenog u dvorcu u gradu Šverin, organizovale pijanke s prostitutkama.

Navodno se sporna zabava dogodila u septembru i to baš u noći nakon saveznih izbora. Prvi je o tome pisao lokalni Šveriner Folkscajtung, da bi se nakon toga javio političar AfD-a, Thomas Kerl i optužio jednog svog kolegu da je organizator pijanki.

Kerl se pozvao na anonimno pismo i erotsku web stranicu. Navodno postoje i fotografije zabave, ali dosad nisu procurile u javnost, kao ni ko je istu organizovao. Ipak, nagađa se da je organizator jedan od lokalnih predstavnika AfD-a, piše nemački Nordkurier.

Slavili pobedu nad Merkelovom?

Desničari su na toj zabavi, ako se ona uopšte i dogodila, slavili 18 odsto dobijenih glasova na izborima za Bundestag, čime su postali druga stranka u toj saveznoj državi na području bivše istočne Nemačke, nakon socijaldemokrata sa 29,1 odsto i ispred Merkelinih demohrišćana, koji su ostali na 17,4 odsto glasova.

Nordkurier takođe piše, da su čuvari parlamenta svedočili o pijankama koje se redovno održavaju u predstavničkim klubovima, a da se na te noćne zabave redovno pozivaju oskudno odevene devojke.

Predstavnika, koji se prvi oglasio u javnosti o ovome, sada izbacuju iz stranke

Isti list piše da su radnici obezbeđenja, preko nadzornih kamera, pratili kako se muškarac u velikoj dvorani dvorca u Šverinu, gde se održavaju plenarne sjednice, “zabavljao s jednom ili dve devojke”.

Šef predstavničkog kluba AfD-a, Nikolas Kramer, dao je izjavu Špiglu preko portparola, te istakao da su te optužbe kleveta i laž. Za laganje je optužio Tomasa Kerla, kog upravo izbacuju iz stranke.

Izvor Nezavisne/Index.hr
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos