Desetkovana Crvena zvezda na Midtilend (18.45): Hrabro, pa šta bude!

Foto: FK Crvena zvezda Twitter

Hrabro, odgovorno i koncentrisano. To je recept po kom će se desetkovana Crvena zvezda večeras suprotstaviti Midtilendu, u utakmici trećeg kola Lige Evrope (18.45).

“Crveno-beli” su u prve dve runde na pleća bacili Bragu (2:1) i Ludogorec (1:0), pa sa maksimalnim učinkom i dozom umerenog optimizma dočekuju zahtevan ispit u Skandinaviji.

Pa ipak, planove Dejanu Stankoviću i saradnicima je umnogome poremetila infekcija virusom korona, koja je ne tako davno iz stroja izbacila gotovo pola tima. Neki igrači su se vratili u pogon, a neki poput Aleksandra Kataija, Milana Pavkova, Rišarija Živkovića nisu. Uz to, Veljko Nikolić je povređen.

Poker “crveno-belih” asova je ostao kući i večeras neće biti u prilici da napadne Dance. A koga nema, bez njega se može. I mora.

– Katai je imao koronu i potreban mu je oporavak. Nije strašno, ali ako ima i minimalan problem, ne želimo da rizikujemo. Sale, Pavkov, Živković i Nikolić će ostati u Beogradu. Imamo ozbiljne kadrovske probleme, ali nećemo se predavati – pojasnio je Stanković.

Srpski šampioni su u vrlo sličnoj situaciji bili i pred drugi ispit u Bugarskoj. I položili su ga visokom ocenom, na krilima sve boljeg Gelora Kange, koji će i u Herningu biti jak Zvezdin adut.

– Činjenica da smo uspevali da ostvarimo uspehe, uprkos svim dosadašnjim problemima je pohvala momcima. Nije to ista Zvezda, a pravimo rezultat. Zadovoljan sam, jer je tako. Igrači na svoj način brane boje. Ne znamo kako će proći utakmica, ali želimo da učestvujemo u svakoj, da se pitamo, da kontrolišemo meč, da kad dođe do 50:50, da prevagne na našu stranu. Moramo biti hrabri i koncentrisani. O plasmanu u narednu rundu ne razmišljam, samo o pobedi nad Midtilendom – zaključio je Stanković.

Iskustvo

Ono što hrabri Stankovića i saradnike je to što su “crveno-beli” poslednjih godina sakupili ozbiljno evropsko iskustvo.

– S obzirom na prosek godina, dosta smo iskusniji i stariji od Danaca. Naši igrači imaju iskustva u ovakvim duelima. Otvorili smo dobro grupnu fazu i nema razloga da ne nastavimo tako, ali da će biti teško – biće. Rival je dobra ekipa, sa kvalitetnim mladim igračima i neće biti lako, ali iskustvo je na našoj strani – dodao je Stanković.

Izvor Glas Srpske
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos