Iz ovih zemalja Srbija uvozi najviše polovnih automobila…

Foto: Pixabay

Postoje brojna inostrana tržišta sa kojih se polovni automobili uvoze u Srbiju, a evo kojih pet su najzastupljeniji.

Prema podacima sajta Polovni automobili, u Srbiji je u prvoj polovini 2021. godine prodato oko 78 hiljada polovnjaka, a većina ovih vozila je uvežena iz neke od evropskih zemalja.

Zahvaljujući platformi carVertical, koja se, između ostalog, bavi i statistikom ovog aspekta trgovine, potencijani kupci imaju pristup obimnim podacima, koji mogu biti korisni prilikom nabavke polovnog vozila.

Statistički podaci sa ove platforme, dobijeni na osnovu svih vozila koja su prošla kroz njihovu datoteku u protekle dve godine, pokazuju da najviše polovnjaka u Srbiju stiže iz Francuske. Iz ove zemlje je uveženo 26,9 odsto ovih polovnih vozila.

Odmah iza Francuske je Nemačka, sa udelom od 25,5 odsto u ukupnom uvozu polovnjaka u Srbiju.

Kao što se može videti, Francuska i Nemačka, prema ovom istraživanju, čine više od polovine ukupnog uvoza polovnih automobila. S obzirom na velike auto-kompanije koje dolaze upravo iz navedenih država, dobre puteve i vozila koja u Srbiju stižu u pristojnom stanju, ovi brojevi i ne čude.

Na trećem mestu je Italija, koja uvozu polovnjaka doprinosi sa 10,4 odsto. Skoro isto toliko ima Rumunija (9 odsto), koja zauzima jaku četvrtu poziciju, zahvaljujući vozilima marke Dačia, navodi se u istraživanju.

Na petom mestu je Belgija (7,4 odsto), koja, zahvaljujući dobroj infrastrukturi i putevima, takođe nudi mogućnost kupovine dobro očuvanog polovnog vozila.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos