EL – Radonjić pred Albu: Da dobrom igrom iskontrolišemo njihove kvalitete

Foto: KK Crvena zvezda sajt

Na nama je da dobrom igrom dođemo do kontrole kvaliteta njihove igre i da im ne dozvolimo da oni nametnu svoj ritam, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić, pred meč sa Albom u Evroligi.

Crveno-beli večeras od 19 časova dočekuju nemački tim u petom kolu Evrolige, u hali “Aleksandar Nikolić”.

“Nastavili su sa sistemom koji je postavio trener Aito, sad je tu njegov pomoćnik koji je dugo radio sa njim. Nastavili su sa prepoznatljivim načinom igre. Napravili su dosta promena u timu i sigurno će biti potrebno vreme igračima da uđu u taj ritam i folozofiju igre, zadržali su i kvalitet koji su imali. Na prvom mestu je tu Sikma, zaslužuju apsolutni respekt, sigurno sa dobrim iskustvom putuju za Beograd”, rekao je Radonjić novinarima u hali “Aleksandar Nikolić”.

Crveno-beli su, nakon pet utakmica u kratkom vremenskom periodu, imali malo više vremena da se osveže pred duel sa nemačkom ekipom.

“Ritam je od početka bio veoma zgusnut, imali smo utakmice na svakih tri dana na početku sezone, a posle i nedelju sa duplim programom. Uz sve probleme koje smo imali sa odsutnim igračima, bilo je jako zahtevno i teško. Nakon tog ciklusa smo imali četiri dana do utakmice Albom. Pokušali smo da iskoristimo to na najbolji mogući načcin, ali i razmišljali o igračima koji se polako vraćaju u ekipu. Uradili smo što smo planirali i paralelno se pripremali za utakmicu sa nemačkim timom”, zaključio je Radonjić.

Izvor Nezavisne/Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos