Ferari ima jasan cilj do kraja godine

Foto: Wikimedia commons/Pixabay

Šef Ferarija, Matija Binoto, kaže da je njegova ekipa postavila jasan cilj: pobediti MekLaren u borbi za treće mesto u prvenstvu konstruktora.

Italijanska ekipa je na prošlom trkačkom vikendu u Turskoj pobedila svog najvećeg konkurenta, ali je MekLaren ipak zadržao prednost od 7,5 bodova uoči ovosedmične VN SAD-a.

Međutim, borba između dva tima za poslednje mesto na postolju je napeta, dobrim delom zahvaljujući tome što je Ferari ove sezone poboljšao performanse.

Binoto je svojoj ekipi jasno stavio do znanja šta treba ostvariti ove godine i sugeriše da je svrha tima, podsticanje njegove energije. Šef Ferarija je otkrio da imaju jasan cilj: treće mesto.

“Jasno je da je to cilj o kom smo već obavestili tim”, rekao je Binoto. “Mislim da se svi s time slažu. Iskreno, bilo bi sjajno završiti treći”.

“Mislim da je čak i rad sa jasnim ciljem na kraju ove sezone važan za nas, jer je to vrsta rada pod pritiskom i treniranje za to, tako da nam je cilj da to odradimo do kraja sezone. Naš cilj je završiti treći na kraju sezone”, dodao je šef Ferarija.

U Rusiji je Ferari konačno predstavio svoj novi hibridni sistem, koji će se pojaviti na njihovoj pogonskoj jedinici 2022. godine.

Šarl Lekler je govorio o marginalnim ostvarenjima u Sočiju, ali Karlos Sainc, koji je u Turskoj dobio novi motor se nada da će nadograđena pogonska jedinica pomoći Ferariju da pobedi MekLaren.

“Videli ste (u Turskoj) da smo brži od MekLarena”, komentarisao je Sainc. U Sočiju su bili brži od nas. Stoga još uvek verujem da će to biti gore – dole do kraja godine. Ono što bi ovaj motor trebao da nam da, jeste mogućnost da staze na kojim se nalazimo iza njih (MekLarena) budemo bliži, a staze gde smo ispred, da budemo još više ispred”.

“Ovo smo tražili otkad je nadogradnja napredovala. (U Turskoj) smo im uspeli otkinuti 10 bodova, što je u bodovima za koje se borimo prilično veliki dobitak. Borimo se i šest trka je do kraja, tako da se svašta može dogoditi”.

Izvor Nezavisne/F1RacingBIH
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos