Kćerka najbogatije Srpkinje, otvorila vrata doma vrednog 134 miliona evra!

Foto: Instagram petraecclestoneofficial

Petra Ekleston je pokazala široj javnosti enterijer svoje luksuzne kuće “Sloun haus” u Londonu, koja trenutno važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici.

Kćerka najbogatije Srpkinje, Slavice Ekleston i Bernija Eklestona, tridesetdvogodišnja Petra, otvorila je vrata svog doma u Londonu.

Ova luksuzna kuća bi mogla uskoro da se nađe i na tržištu i to za vrtoglavu cenu od 134 miliona evra.

Kuća poznata pod nazivom “Sloun haus”, izgrađena je krajem 18. veka i važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici, a Petra je sada na Instagramu svima pokazala i kako izgleda luksuzni enterijer njenog bogatog doma.

“Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma, koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uveravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome”, napisala je Petra uz objavljeni video-snimak, a u kuću je pustila i novinare časopisa “Architectural Digest”, za koji je dala intervju.

Petra i njen bivši suprug, Džejms Stant, kupili su kuću 2010. godine i pet godina joj je bilo potrebno da je uredi onako kako je to sama zamislila.

“Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole, kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah”, otkrila je.

Petra je u njoj provela i karantin zbog virusa korona, zajedno sa decom i svojim verenikom Semom Palmerom, s kojim rado posećuje i rodnu zemlju svoje majke.

Međutim, njihov dom se trenutno nalazi u Brentvudu u Los Anđelesu, pa razmišljaju o prodaji ovog bajkovitog britanskog imanja, sa čak 14 spavaćih soba.

Petra je “Sloun haus” kupila po ceni od 80 miliona, za obnovu je uložila 34, a prodaće je za 134 miliona evra. Izgleda da je od roditelja nasledila i istančan smisao za biznis.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos