BMW-om bežao policiji, pa dobio neočekivanu kaznu

Foto: Pixabay

Vlasnik BMW-a 440i iz Ludvigsburga, nedaleko od Štutgarta, jurio je prebrzo putem, kad ga je spazila policijska patrola. Odlučio je da pokuša da im pobegne i u tome je uspeo.

“Izvukao sam maksimum iz svog službenog vozila sa 194 KS, ali nisam uspeo da ga sustignem. Na kraju sam odustao, jer nisam mogao da nastavim bezbedno da vozim brzinom od 120 km/h”, rekao je policajac koji je jurio vozača BMW-a.

Tokom bega, prekršilac je jurcao Ludvigsburgom, prolazio kroz crvena svetla, pa čak i vozio trotoarom.

Kada je kasnije uhapšen, dvadesettrogodišnjak je u svojoj odbrani priznao samo da je vozio prebrzo, rekavši da se uspaničio kad je video policiju, kao i da je bio pod stresom izazvanim pandemijom.

Takođe je rekao da radi za veliku auto-kompaniju, ali da je tokom pandemije stradao privatno i poslovno. Pandemija mu je prouzrokovala značajan pad prihoda u prodaji automobila, pa sad radi i po 16 časova dnevno, te je zato pod velikim stresom.

Sud je gotovo u potpunosti odbacio njegovu odbranu, a jedina stvar koju je sud prihvatio kao olakšavajuću okolnost je, da je od izvršenja prekršaja dobrovoljno krenuo na psihijatrijsku terapiju.

Epilog je da će morati da plati nekoliko kazni, a i na godinu dana će mu biti oduzeta vozačka dozvola.

Međutim, verovatno mu je najteže pala sudska odluka da proda svoj BMW u kom je bežao policiji. Za to ima rok od tri meseca, a nakon prodaje je dužan da uplati 7.000 evra u državni budžet.

Ako, pak, auto ne proda – biće mu oduzet.

Ova poslednja kazna mu je izrečena kao vaspitna mera, mišljenja je sudija Ane Bolaher, koja je pri izricanju presude rekla: “Brzi auto nije igračka, već postaje oružje. Mladić je tokom bega lako mogao da povredi majku sa kolicima ili pešaka.”

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos