Od računovođe, do uspešne manekenke za veš i bikinije…

Foto: Printscreen Instagram hayleytothemax

Hejli Mekfild (28) više nije računovođa, ali je svoje znanje iz ove oblasti iskoristila u modelingu.

Inspiraciju da se bavi manekenstvom je pronašla na društvenim mrežama i radu drugih modela.

“Bila sam inspirisana drugim manekenkama, koje su uspele da izgrade svoje karijere preko mreža, gradeći veliki broj pratilaca. Počela sam da objavljujem fotografije u bikiniju i polako sam povećavala broj pratilaca. Privukla sam pažnju popularnog brenda za plivanje ‘BoutineLA’, odletela sam u Los Anđeles i tako je počela naša saradnja. Čim su počeli da objavljuju fotografije, broj pratilaca na mom profilu je počeo da raste, što je dobro za posao”, rekla je.

Odrasla je u Kanzas Sitiju, a za svoje detinjstvo kaže da je bilo bezbrižno.

“Dugo sam imala ozbiljnu opsesiju dinosaurusima i želela sam da budem paleontolog. Kad sam krenula u srednju školu, stvari su se promenile i postala sam navijačica – čirlidersica. Takođe, stekla sam i univerzitetsku diplomu, ali je moj poziv ipak okrenut ka modi”, prisetila se.

2018. godine je rešila da napusti stalni posao računovođe i odlučila je da se bavi modelingom i društvenim medijima. U početku nije imala samopouzdanja da se bavi manekenstvom.

“Samopouzdanje pred kamerama sam stekla radeći godinama i nisam ga imala odmah na početku. Fotografisanje nije baš tako lepo kao što izgleda, može da bude nekad baš vruće ili dosadno””, istakla je Mekfild.

Za sada ne namjerava da stane, jer joj ovaj posao omogućava da putuje po svetu, upoznaje nove ljude, ali i stiče veštine koje će iskoristiti kasnije.

“Nakon što završim sa karijerom manekenke, imam nameru da svoje znanje, koje sam stekla radeći na društvenim medijima, iskoristim kako bih započela svoj posao, koji se tiče onlajn kupovine”, zaključila je ova lepotica za Maksim.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos