Borovčanin: Bokseri Kosova se nisu ni prijavili na Svetsko prvenstvo

Foto: bokserskisavez.rs

Predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin, otkrio je da se bokseri Kosova nisu ni prijavili za učešće na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

Borovčanin je odbacio navode o zabrani ulaska boksera Kosova u centralnu Srbiju, kao pokušaje “politizovanja sporta, zloupotrebe i manipulacije”.

“Tome u sportu nema mesta. Kosovo nije na spisku, učestvuju bokseri iz 103 države, tu Kosova nema, niti njihovih boksera. Nema ih zvanično na listi”, rekao je Borovčanin, prenose beogradski mediji, pozivajući se na Tanjug.

Borovčanin je istakao da je ponosan što je Srbija domaćin SP.

“Pokazali smo da su Beograd i Srbija jaki, da možemo da pošaljemo pozitivnu sliku u svet. Nisu to samo događaji, gradi se infrastruktura, dobićemo trening centar. Ovo je tek početak razvoja sporta u Srbiji”, istakao je prvi čovek BSS.

Mnistarstvo spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija je prethodno objavilo tvrdnje da je kosovski bokserski tim nezakonito sprečen da udje u centralni deo Srbije.

Prištinska Koha Ditore je objavila da je od kosovske delegacije traženo da dresove sa kosovskim obeležjima ostavi na administrativnom prelazu, što čelnici kosovske delegacije nisu prihvatili, prenosi Kurir.

Izvor Nezavisne/Kurir
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos