Vladimir Ivić blizu povratka na mesto uspeha

Foto: Instagram printscreen

Vladimir Ivić bi mogao da se vrati u Makabi Tel Aviv, klub u kom je imao najviše uspeha u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

Srpski stručnjak je među prvim željama čelnika kluba, Miča Goldara i Džeka Angelidisa, usled velike krize rezultata koja je zadesila izraelski tim.

Makabi je u ponedeljak uveče doživeo prvi poraz na domaćem terenu, od Ašdoda, rezultatom 2:0.

Trenutni trener, Patrik fan Leven, toliko je navukao gnev navijača, da su ga posle utakmice čekali ispred svlačionice, vređali ga i tražili od njega da podnese ostavku, uz povike:

“Sramota, sramota”, skandirali su navijači tima iz Tel Aviva, a preneli su izraelski mediji.

Makabi je trenutno na 12. mestu tabele, od 14 klubova u elitnom rangu, sa svega sedam osvojenih bodova.

“Ovo je težak momenat, užasno veče za mene. Dobili smo rani crveni karton, koji je promenio tok utakmice. Morali smo da ostanemo u utakmici i posle minusa od 1:0, da pronađemo energiju da izjednačimo. Samo je crveni karton napravio razliku. Ne krijem se, ne izgledamo dobro. Kao neko ko je rastao uz ovaj klub, nisam srećan zbog ovog perioda, teško mi je, svima je teško. Ali, moramo da nastavimo da radimo jako i da verujemo. Da se ujedinimo i iskristališemo”, rekao je Fan Leven posle poraza.

Ivić je slobodan na tržištu, a ostao je u lepom sećanju navijačima, jer je od 2018. do 2020. godine vodio Makabi do dve uzastopne titule prvaka Izraela, uz brojne rekorde.

Nakon uspešne dve sezone, ponuđen mu je ugovor, ali ga je on odbio i ubrzo se preselio na klupu engleskog Votforda, prenosi B92.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos