Uragan pustošio Italiju, ima žrtava!

Foto: Pixabay

Jug Italije se sprema za još dva dana razornih kiša i poplava, dok redak mediteranski uragan, nazvan “Mediken”, pustoši ovaj region.

U dosadašnjem nevremenu je stradalo dvoje ljudi, a sicilijanski zvaničnik Nelo Musumeci je potvrdio da je nestala još jedna osoba.

Muškarac (53) je poginuo kada se njegovo vozilo zaglavilo u bujici u Kataniji, na istočnoj obali Sicilije, objavila je ANSA.

Policija vjeruje da je on izašao iz vozila i pokušao da pobegne pred nadirućom vodom, ali nije uspeo, a njegovo beživotno telo je naknadno pronađeno.

U sličnoj tragediji je u nedelju šezdesetsedmogodišnji muškarac poginuo u Kataniji, pošto mu je automobil ostao zaglavljen u vodi i mulju, a za njegovom suprugom se još traga.

Gradonačelnik Katanije, Salvo Poljeze, pozvao je stanovnike da ostanu kod kuće, ako je to moguće.

“Imali smo dva vrlo teška dana i proživeli smo dramatične momente”, rekao je Poljeze.

On kaže da se vremenski uslovi poboljšavaju, ali je i upozorio na lošu prognozu za sutra i prekosutra, te da je situacija prilično zabrinjavajuća.

Izdata su crvena upozorenja na ostrvu Siciliji i u regiji u kojoj se nalazi grad Katanija, koji je već bio pogođen vremenskim nepogodama tokom cele nedelje.

Izvor Nezavisne/Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos