Ministar kritikuje premijera: Dozvolite Đokoviću da igra!

Foto: Reuters

Federalni ministar turizma Australije, Den Tihen, kaže da bi Novaku Đokoviću trebalo da bude dozvoljeno učešće na Australijan openu.

On nije saglasan sa odlukom premijera savezne države Viktorija, Danijela Endrjuza, da zatvori vrata svim nevakcinisanim teniserima.

Tihen smatra da je to u suprotnosti sa “zdravim razumom” i da se svakom nevakcinisanom igraču treba dozvoliti nastup, pod uslovom da prođe dvonedeljni karantin.

“Treba da koristimo zdrav razum. Ako možemo da dovedemo igrače, posebno najbolje na svetu i oni mogu da prođu karantin… Čini mi se da je to razuman predlog. Novak Đoković je bio apsolutni nosilac Australijan opena i jedan od najboljih igrača koji je ikada igrao na ovom turniru. Bila bi šteta da ne nađemo način, posebno ako je on spreman da odradi dvonedeljni karantin”, rekao je Tihen i dodao:

“Neverovatno je važno da se vakcinišete, ali ono što treba da uradimo jeste da koristimo zdrav razum. Ako postoji karantin, igrači su bezbedni, to znači da možemo da organizujemo najbolji mogući turnir.”

Prvi grend slem u sezoni je na programu od 17. do 30. januara.

Izvor Glas Srpske
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos