Beker: Novak je emotivno uzdrman!

Foto: Reuters

Boris Beker, nekadašnji broj jedan svetskog tenisa, smatra da će Novak Đoković igrati u Australiji.

Nemac, koji je od 2013. do 2016. godine bio i trener najboljeg tenisera sveta, smatra da napadi kojima je Đoković izložen u medijima u poslednje vreme, nisu nimalo primereni.

“Ja sam prvi koji razume šta znači stresna situacija s medijima. Imam takav slučaj do današnjeg dana”, rekao je Beker u Eurosportovom podkastu “Žuta loptica”.

Novaka nije bilo na terenu još od finala US Opena, u kom je ispustio priliku da ostvari kalendarski grend slem.

Beker smatra da je to jako uticalo na Novakove emocije i da ga je na neko vreme udaljilo od terena, kako bi se pregrupisao.

“Novak shvata kakvu je šansu propustio u finalu US Opena. Da je pobedio, prestigao bi Federera i Nadala sa 21 grend slem titulom. Za njega je to bio veliki emotivni problem, to što se nije dogodilo ono što je želeo”, dodao je Boris.

Đoković je najavio da će igrati uskoro na Mastersu u Parizu, a gledaćemo ga i u Dejvis kupu.

“Nadam se da će uskoro igrati. Mislim da će sve biti mnogo jasnije kad se vrati poslu i počne da igra opet na turnirima. Čini se da je sada veoma emotivno uzdrman svim tim napadima”, dodao je Nemac.

On ima i savet za Đokovića, te podvlači da bi trebalo da ima na umu kako je publika u Njujorku reagovala posle tog poraza od Medvedeva.

“Ovacije, koje je dobio u tom finalu, bile su dobar znak za njega, trebalo bi svima da bude jasno da je na putu da ga mnogi zavole u finišu karijere. Poštovanje prema njegovoj igri je uvek bilo prisutno, ali su sada mnogi i emotivno stali uz njega”, zaključio je Beker.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos