- promo -

Šta uraditi kad muškarac prestane da zove i šalje poruke?

Foto: Pixabay

Moderne ljubavne veze su često pune raznih igrica i taktika, što zapravo dovodi samo do frustracija i nezadovoljstva.

Kad bismo iskreno i otvoreno govorili i pokazivali svoja osećanja, sve bi bilo mnogo lakše i jednostavnije. Jedna od situacija, koja često dovodi do frustracija, jeste nejavljanje partnera.

To se može dogoditi nakon svađe ili rasprave, a u nekim slučajevima se događa da partner iznenada prestane da se javlja. Ovde nije reč o neodgovaranju na poruku od par sati, usled obaveza ili tehničkih problema, već od nekoliko dana.

U glavi osobe, koja čeka odgovor na poruku ili poziv, počinju da se premotavaju razni scenariji. Postoji i manipulativna tehnika, koja se sve više koristi u vezama nakon svađe, a to je manipulativna tišina. Situacija, u kojoj nakon rasprave partner više sa vama ne komunicira. Šta uraditi kad ne odgovara na poruke i pozive?

1. Ne “bombardujte porukama”, već mu pošaljite jedostavnu poruku da želite da razgovarate sa njim. To će biti dovoljno da mu date do znanja da ste otvoreni za komunikaciju i da čekate njegov odgovor. Ne pišite mu na sve moguće mreže i ne kontaktirajte sve njegove prijatelje.

2. Nemojte samo sedeti, čekati i razmišljati o poruci ili pozivu. Ne gledajte stalno u telefon, već se posvetite aktivnostima koje će vam zaokupirati pažnju.

3. Ukoliko se čujete i i dalje osećate nelagodnot, rezervisanost i ljutnju, najbolje je da dogovorite sastanak uživo i da otvoreno razgovarate o problemu, te zaključite kako i da li ga možete rešiti.

4. Kad se muškarac već duže vreme ne javlja, a znate da je dobro, prihvatite gubitak i nastavite dalje. Počnite da se bavite sobom, jačanju vlastitog samopouzdanja i radite stvari koje vas čine radosnim. Oni, kojima nije suđeno da budu deo vašeg života, u njemu neće ni ostati. Zaslužujete samo pravu ljubav, iskrenost i poštovanje, a nejavljanje na telefon i bežanje od problema je znak slabosti i emotivne nezrelosti, a složićete se da takav partner i nije za vas. Zavolite sebe, cenite svoje biće, jer kad razvijete zdravu ljubav prema sebi, lakše ćete stvarati i kvalitetnije odnose.

Izvor Nezavisne/Super žena
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos