Momku zabranili ulaz u sve barove i prodavnice alkohola u državi!

Foto: Pixabay

Jednom momku iz Kvinslenda, u Australiji, zabranjen je pristup svim barovima i kafićima u državi, kao i prodavnicama pića, nakon što se pijanstvo otelo kontroli.

Dijon Džejms Blit je ušao u prodavnicu pića u Sarini, u regiji Makaj i primetio da mu je jedna od zaposlenih prijateljica, koju nije video neko vreme.

Prišao je da je zagrli, ali ona mu nije uzvratila.

Tužilaštvo je navelo da je mladić tada ženu uhvatio za glavu i počeo da se igra sa njenom kosom. Vikala je na njega da je pusti i on je na kraju to i uradio.

Potom je čitavo osoblje odbilo da usluži Dijona, jer je suviše pijan. To je samo uznemirilo Blajta i on je spopao devojku koju je navodno znao, pa pokušao da joj svuče pantalone pred svima. Na kraju je pozvana policija i on je optužen za napad na javnom mestu u alkoholisanom stanju.

Tokom njegovog suđenja, saznalo se da je mladić (24) ranije bio optužen za napad koji je kod žrtve prouzrokovao telesne povrede, takođe u alkoholisanom stanju i na javnom mjestu. Sudija, Bronvin Hartigan, takođe je primetila da je Blit bio na uslovnoj kazni kad se dogodio incident u prodavnici.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos