Ferštapen o Hamiltonu: Nikad nećemo otići na večeru, ali se poštujemo

Foto: Wikimedia commons

Vozač Red Bula, Maks Ferštapen, kaže da se on i aktuelni prvak Formule 1, Luis Hamilton, međusobno poštuju, ali da je činjenica da nikad neće otići na večeru.

Pomenuti dvojac vodi veliku borbu za prvo mesto u ovoj sezoni, a pet trka pre kraja, Holanđanin ima 12 bodova više u odnosu na Britanca. U izjavi za medije, rekao je da na stazi uvek pokušavaju da pobede jedan drugog, ali da se van takmičenja međusobno poštuju.

“Obojica smo pravi takmičari, a činjenica je da nikad nećemo otići na večeru. To je u redu. Na stazi uvek želimo da pobedimo jedan drugog, a van staze mislim da postoji uzajamno poštovanje”, rekao je Ferštapen i dodao:

“Istina je da je bilo nekih trenutaka kad je tenzija bila nešto veća, ali to je sve dio sporta. Generalno, između nas je sve u redu”, dodao je vozač Red Bula.

Naredna trka u šampionatu Formule 1 je ona za Veliku nagradu Meksika i na rasporedu je 7. novembra.

Ferštapen je trenutno prvi sa 287.5 bodova, dok Hamilton ima 275.5 bodova. U ukupnom poretku, treći je Valeri Botas koji ima 185 bodova, a u prvih pet su još  Serhio Perez sa 150 bodova i Lando Noris koji ima 149 bodova.

U poretku konstruktora, prvi je Mercedes sa 460.5 bodova, a drugi Red Bul sa 437.5 bodova.

Izvor Glas Srpske
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos