Mila Jovović objavila stare fotografije sa majkom

Foto: Instagram screenshot

Glumica i manekenka, Mila Jovović, nedavno se na svom Instagramu pohvalila fotografijom sa svojom kćerkom Ever, a sada je obradovala pratioce serijom starih porodičnih fotografija sa majkom.

“Srećan rođendan ovoj kraljici! Ona je najtalentovanija, šik, izuzetna filmska zvezda i žena svog vremena, moja mama Galina. Bila si mi najveća inspiracija i najveći kritičar, žrtvovala si mnogo toga zbog mene i posvetila se tome da budeš moja mama. Volela bih da sam mogla da te poštedim glavobolje i teških trenutaka kada si emigrirala u SAD, a bila tako mlada i vrlo uspešna u Rusiji. Ne mogu dovoljno da ti zahvalim na tvojoj hrabrosti i snazi da se izboriš sa svim izazovima, bez obzira koliko teški bili. Postigla si toliko toga u životu i još si avanturista i vredno radiš. Volim te i ponosna sam što sam tvoja kćerka”, napisala je Mila Jovović na svom Instagramu, uz set starih fotografija.

Mila Jovović je rođena u Kijevu, Ukrajini (u to vreme deo Sovjetskog Saveza). Otac joj je srpski doktor Bogdan Jovović, a majka ruska glumica Galina Loginova Jovović. Porodica se preselila prvo u London, a 1981. godine u Kaliforniju, kada je Mila imala pet godina. Sedam meseci kasnije su se nastanili u Los Anđelesu.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos