Novak Đoković zbližio region, u poruci spomenuo i Republiku Srpsku

Foto: Srna

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, poznat je kao osoba koja izuzetno podržava mlade tenisere u njihovom razvoju, a Fondacija “Novak Đoković” je u prethodnih nekoliko meseci realizovala projekat “Putem šampiona”, u okviru kog je posetila i Banjaluku.

Tim povodom je emotivnu poruku na svom Fejsbuk profilu podelio i sam Novak Đoković.

– Sport ne poznaje granice! Tokom prethodnih meseci, naša Fondacija je u duhu programa “Putem šampiona”, održala javni čas tenisa za najmlađe tenisere i donirala je vodećim klubovima u Srbiji i regionu teniske loptice, u okviru kampanje koja ima za cilj da inspiriše buduće šampione da se bore za svoje snove i da kroz igru istraju u svojim ciljevima. Loptice su pronašle svoj put do Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske. Neizmerno smo srećni što smo na ovaj način zbližili decu sa ovih prostora kroz sport i zdrav način života – napisao je Novak na svom Fejsbuk profilu.

– U Teniskom savezu Republike Srpske smo zahvalni Novaku i njegovoj porodici, za podršku koju u kontinuitetu pružaju u smislu razvoja ovog sporta i podrške mladim igračima. Razgovarali smo sa predstavnicima Fondacije “Novak Đoković”, bili smo uključeni u njihov prethodni projekat i dogovorili nove projekte, s ciljem nastavka saradnje – rekao je predsednik Teniskog saveza Republike Srpske, Draško Milinović, prenosi RTRS.

Izvor Glas Srpske
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos