- promo -

ĐOKOVIĆ: „SLOBODA IZBORA JE VAŽNA“

Ilustracija

Novak Đoković je izborio polufinale Završnog mastersa u Torinu, a nakon meča sa Andrejem Rubljovim je na konferenciji za medije odgovorio na pitanje vezano za Nika Kirjosa.

Ovaj teniser iz Australije je ove nedjelje u svom podkastu pričao o vakcinaciji, istakao da je on primio obe doze, i dodao da ne misli da je ispravno prisiljavati bilo koga, a kamoli sportiste, da se vakcinišu.

Ovoga puta je stao na Đokovićevu stranu i kazao kako svako ima pravo na svoj stav o vakcinaciji, mada je pred prošli Australijan open zbog istog upravo kritikovao najboljeg tenisera planete.

„To je bilo neočekivano (smijeh). Znajući njegove stavove o meni proteklih godina. Ali ovog puta moram da se složim sa njim da je sloboda izbora neophodna za sve, bez obzira da li sam u pitanju ja ili neko drugi.

Bilo da je riječ o vakcinaciji ili bilo čemu drugom u životu, trebalo bi da imate slobodu izbora, da odlučite šta želite da radite u ovom konkretnom slučaju, šta želite da unesete u svoje telo.

Dakle, ja sam uvek bio zagovornik toga i uvek pobornik slobode izbora, i uvek ću to podržavati jer je sloboda neophodna za, rekao bih, srećan i prosperitetan život.” rekao je DJoković.

Srpski teniser je više puta odbijao da otkrije svoj status imunizacije i rekao da nije siguran da li će odbraniti titulu u Melburnu „kako stoje stvari“.

Prema posljednjim podacima, zvaničnici Vlade države Viktorija, zabranjuju nevakcinisanim igračima učešće na turniru.

Izvor Reuters
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos