- promo -

“DAVIS CUP” BEZ NAVIJAČA

Arhiva

Zbog mera koje je preduzela austrijska vlada, mečevi finala Dejvis kupa 2021. Grupa C (Francuska, Velika Britanija, Češka) i Grupa F (Nemačka, Austrija, Srbija) moraće da se održe bez publika u Insbruku (Olimpija-Hale).

„Znam da će timovi, organizatori i svi koji su uključeni u događaj podeliti naše razočarenje što će finale Dejvis kupa u Insbruku sada biti iza zatvorenih vrata.

Nastavićemo da radimo zajedno sa našim partnerima i obezbedimo da se pripremimo za ovaj sjajan događaj uz poštovanje svih vladinih smernica“, rekao je predsednik ITF-a Dejvid Hagerti.

„Veoma nam je žao ljubitelja tenisa, koji se već mesecima raduju ovom događaju. Znamo važnost navijača za takmičenje poput Dejvis kupa.

Ali nema sumnje da ćemo preduzeti sve mere koje se primenjuju da bismo pomogli u ograničavanju i poboljšanju trenutne kritične situacije sa korona virusom.

Zdravlje i bezbednost svih onih koji su uključeni u događaj su naš najveći prioritet“, dodaje izvršni direktor Kosmos Tennis Enric Rojas.

Emotions, organizatori događaja u Insbruku, Kosmos i ITF, sada će raspravljati o nekoliko organizacionih pitanja koja su se pojavila u vezi sa zatvaranjem, a biće objavljeno u narednim satima.

Povract kupljenih karata biće jedna od tema o kojoj će se razgovarati. Najnovije informacije biće postavljene na zvaničnu veb stranicu www.daviscupfinals.com

Izvor Televizija srpske dijaspore
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos