NIKO OD MEDIJA SE NIJE POJAVIO NA POZORIŠNOM FESTIVALU “MALI JOAKIM“

Kruševačko pozorište

Danas je završen pozorišni festival profesionalnih pozorišta „Mali Joakim“ čiji je domaćin bilo kruševačko pozorište. Sama manifestacija okuplja 16. pozorišta u Srbiji, a ove godine niko od medija nije propratio ovaj kulturni događaj.

Ukupno 7 dečijih predstava je učestvovalo na 14. pozorišnom festivalu  “Mali Joakim”  koji okuplja profesionalna pozorišta Srbije. Ove godine domaćin je bilo kruševačko pozorište. Nakon nekoliko dana takmičarskog dela, žiri je doneo odluku koja predstava je pobednik festivala, ali su nagrade dodeljene i drugim pozorištima  u kategorijama za najbolju ulogu, svetlo, muziku, kostime i režiju.

Najviše nagrada i sveukupni pobednik festivala je predstava „Bambi“ pozorišta za decu iz Kragujevca.

Pošto kruševačko pozorište ima dugu tradiciju, publika je naviknuta na dobar kvalitet predstava, tako da je i ove godine sjajno reagovala na svako izvođenje.

Prema rečima PR-a kruševačkog pozorišta Svetlane Đurđević Đurđe, niko od medija se nije pojavio na festivalu.

„Ovo je 14. festival „Mali Joakim“. Mediji su propratili na početku, znači samo otvaranje, najavili su festival i tokom ovih osam dana nisu se uopšte pojavljivali. Očekujem ih… nadam se da će večeras biti makar na dodeli nagrada“, izjavila je za Televiziju srpske dijaspore Svetlana Đurđević, PR kruševačkog pozorišta.

Iako je decentralizacija kulture neophodna u razvoju delova Srbije koji ne pripadaju Beogradskom okrugu, po rečima PR-a kruševačkog pozorišta, takvi potezi ostaju samo „na papiru“.

Pored takmičarskog dela, u okviru ove manifestacije je bio organizovan i prateći program i to: izložba kostima iz kruševačkog pozorišta, izložba dečijih crteža –  članova udruženja “BukvArt” kao i promocija najnovije publikacije Sterijinog pozorja. Svečana dodela nagrada biće održana večeras.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos