KRUŠEVAČKE KOLEGE PRIMER U AFIRMACIJI KULTURE

Foto: TSD

Juče završeni pozorišni festival profesionalnih pozorišta „Mali Joakim“ čiji je domaćin bilo Kruševačko pozorište okupilo je 16. pozorišta iz cijele Srbije.

Ukupno sedam dečijih predstava učestvovalo je na 14. pozorišnom festivalu, a nagrade su dodeljene u kategorijama za najbolju ulogu, svetlo, muziku, kostime i režiju.

Izvještavajući o završnoj večeri Festivala, a vođeni informacijama koje smo dobili iz Službe za odnose sa javnošću Kruševačkog pozorišta, na našem portalu pojavila se i tvrdnja da „ove godine niko od medija nije propratio ovaj kulturni događaj“.

Demantujući ovaj navod, kolege iz kruševačkog lista „Grad“ i portala krusevacgrad.rs, navode; „Nije tačno da se niko od medija nije pojavio na ovom festivalu. Naprotiv, naša medijska kuća je od otvaranja pa do dodela nagrada, izveštavala o Festivalu, njegovom programu, predstavama i dobitnicima nagrada, uz napomenu da tekst sa sinoćnjeg uručenja nagrada koje je dobrano kasnilo, objavljujemo danas.“

U prilog svojoj tvrdnji, kolege koje stoje iza portala krusevacgrad.rs prosledile su nam neke od svojih izveštaja sa festivala.

https://krusevacgrad.rs/proglaseni-pobednici-malog-joakima/

https://krusevacgrad.rs/veceras-noc-pozorista-2021-u-kck-nastavlja-se-i-mali-joakim/

https://krusevacgrad.rs/festival-mali-joakim-treci-put-u-krusevcu/

 

Izvor Televizija srpske dijaspore
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos