JAHORINA SPREMNA ZA ZIMSKU SEZONU

Foto: TSD

Olimpijska lepotica, Jahorina, spremno dočekuje novu zimsku sezonu. Spektakularno otvaranje sezone planirano je od 2. do 5. decembra, a zahvaljujući novim projektima Jahorina novu sezonu dočekuje kao skijalište broj 1 u regionu.  

Realizacijom velikih infrastrukturnih projekata, Jahorina je na skijalištima obezbijedila duple kapacitete u odnosu na prethodne godine, a instaliranje novih staza, ski liftova i gondola pružiće posetiocima veći konfor i uživanje.

Najvažnija nam je kabinska gondola na Policama. To će sigurno biti najbolji projekat gondole u Evropi, sa kapacitetom od 3.600 skijaša. To znači da ima duplo veći kapacitet, u odnosu na prethodni šestosed. Najvažnija stvar za korisnike jeste da gondola ima „toplu vezu“ sa našim Olimpijskim barom tj. povezana je tunelom, a to znači da će naš Olimpijski bar raditi 24 časa dnevno“, potvrdio nama je direktor Olimpijskog centra “Jahorina”, Dejan Ljevnaić.

Osim gondole, sagrađena su još dva šestoseda sa kapacitetom po 2.400 mesta na sat. Na lokaciji Trnovo, sa instaliranim sistemom za osnežavanje, izgrađena je nova staza uz dečiji poligon. Posebna atrakcija za skijaše biće staza za spust, koja je osposobljena nakon 30 godina.

Izgradili smo sedam kilometara sistema za osnežavanje, uradili smo nove staze na Jahorini, proširili naš Olimpijski bar za 600 m2, odnosno novih 200 mesta za sedenje u baru. Uradili smo novi zip-line, na vrhu planine, koji ide preko našeg jezera, a takođe smo osvetlili i stazu ’Novak Đoković’“, dodaje Ljevnaić.

Sezona će zvanično biti otvorena 2. decembra, a već na samom početku biće organizovan veliki broj koncerata, pa će tako 3. Decembra na Jahorini nastupiti Toni Cetinski, zatim 4-og Haris Džinović i 5. decembra Saša Matić.

Osim toga, Olimpijski centar će od ove sezone biti dostupniji i putem društvenih mreža, putem kojih će pružati informacije i edukaciju budućim posjetiocima.

Doneli smo odluku da skijanje, kao sport i zdravu naviku, približimo deci. Da radimo nešto što je normalno, što je kulturno i da što veći broj dece vratimo planini i prirodi. Upravo zbog toga smo pokrenuli instagram i tik-tok profil ’Dejan Ljevnaic’, koji je isključivo edukativnog karaktera i gde stoji sve o skijanju“, naglasio je direktor Olimpijskog centra „Jahorina“.

Koliko interesovanje vlada za Jahorinu najbolje potvrđuju činjenice da su smještajni kapaciteti za decembar i februar već popunjeni, a da se manji broj mesta može naći još samo u januaru i martu.

Izvor Televizija srpske dijaspore
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos